Mach4 PC, Flexibele computer hulp aan huis.


Ga naar de inhoudsopgave

Informatie

Informatie

Kwaliteit en service zijn de kracht van Mach4 PC

Stelt u zich eens voor: U hebt opeens een computerprobleem. U zit met de handen in het haar en het is al avond.
Het hoeft echter geen probleem te zijn. U hoeft alleen maar contact op te nemen met Maggy Eijkelenbergh.


Maggy is in staat om u van eventuele computerproblemen af te helpen. "De kwaliteit en service zijn mijn kracht", verzekert Maggy. "Bij reparatie en nieuwe computers ga ik voor A onderdelen. Het moet kwalitatief goed zijn."
Per 1 januari 2011 ben ik van start gegaan met mijn eigen zelfstandig computerbedrijf Mach4 PC.
Op de bovenverdieping van haar woning is een speciaal ingerichte kamer voor computerwerkzaamheden en eventueel workshops voor de klanten.
De afgelopen vijf jaren is ze met behulp van de Stichting Compucor (stichting die mensen als zelfstandig ondernemer opleidt,) weer in het arbeidsproces terecht gekomen.
Door twee herniaoperaties was het moeilijk daarin terug te keren. "Ik dacht bij me zelf: een baas wil me niet meer, daarom heb ik zelf de switch gemaakt en ben voor mezelf begonnen", zegt Maggy strijdvaardig. "Ik heb veel aan de stichting Compucor gehad, omdat ze mij de gelegenheid hebben geboden de opleiding te doen."

Maggy Eijkelenbergh werkte bijna vijf jaar onder de paraplu van een franchiseorganisatie in de computerbranche. "Ik heb in heel veel branches gewerkt", legt Maggy uit. " Ik heb in het verleden in de horeca gewerkt, waar ik veel mensenkennis heb opgedaan Ik heb bij Philips in Roermond gewerkt en zelfs heb ik met een heftruck gereden. In computers was ik altijd ook zeer ge´nteresseerd. Ik ben nog altijd aan het bijleren of aan het experimenteren, je kunt in deze business niet alles weten. Interesse is daarbij heel belangrijk en je moet een stukje lef hebben." Maggy vindt de tijd nu rijp om helemaal zelfstandig met haar computerbedrijf door te gaan. De klanten kunnen in feite 7 dagen per week in alles op computergebied bij haar terecht. "Ik verleen service en help bij de installatie. Dat doe ik boven in mijn eigen huis, maar ik kom ook bij de klanten thuis. Het komt ook voor dat ik 's avonds naar een klant toe ga. Ik wil namelijk service verlenen op een breed vlak. Ik probeer daarbij zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Ik geef ook adviezen. Ik streef er namelijk naar dat mijn klanten ook iets leren. Vaak is het belangrijk dat ik de computers bij mij thuis behandel. Bij mij thuis staat een schone pc. (virusvanger) Daar kan ik de computer aan koppelen. In principe is het beter om als er sprake is van virussen extern te scannen." Maggy heeft zowel particulieren als kleine bedrijven voornamelijk uit de omgeving van Ten Boer als klant. "Dat heeft met het dorpsgevoel te maken", zegt Maggy. "Ik krijg de laatste tijd echter steeds vaker klanten uit de stad Groningen. De klanten komen uit alle leeftijdscategorieŰn." De fraai ingerichte en nette werkruimte op de bovenverdieping van Maggy ziet er uitnodigend uit. Een virusvanger en een aantal opgestelde computers nemen een belangrijke plaats in. "In deze ruimte kan ik in principe workshops geven aan een groepje van circa drie personen", vertelt Maggy. Maggy zegt nog boordevol met plannen te zitten. Zo wil ze graag de klanten graag leren hoe een website wordt opgebouwd en ze wil zich ook meer gaan richten op het Multimedia gebied. "De computer wordt namelijk steeds meer ge´ntegreerd in de huiskamer", vertelt Maggy. "Je kunt op Multimediagebied alles aan elkaar koppelen. Het is immers toch mooier om bijvoorbeeld foto's te kijken op de tv in de huiskamer dan op een bureaustoel voor de computer. Dat is de toekomst."

Maggy Eijkelenbergh


Submenu:


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu